Bikeability byder indenfor

Forskerne bag Bikeability-projektet er nu klar med de første resultater. I den anledning inviteredes interesserede til åbent seminar den 1. december 2011. Se præsentationer, film m.m. fra seminaret her.

Der er mere på vej

Seminaret er et i en række af kommende events, workshops m.m., som skal inddrage byplanlæggere, løbende sikre forskerne relevant feedback på deres arbejde og derigennem forankre Bikeability-projektet i landets kommuner.

Som det endelige slutprodukt samles alle resultaterne fra alle Bikeabilitys delprojekter i en håndbog, som skal formidles til byplanlæggere landet over.

Resultaterne vil sideløbende blive publiceret på dansk på www.cykelviden.dk.

Arbejdsområdet ledes af Dansk Cyklist Forbund og Kræftens Bekæmpelse

Kontakt:

Frits Bredal: frb@dcf.dk

Simon Rask: skr@cancer.dk